Fredag 14. juli 2006

Trogir-Split

Så er siste dag før hjemreisen kommet.  En het morgen i Trogir også. Vi drøyer litt lengre enn vanlig siden vi var sent oppe i går og har kort distanse i dag. Etter frokost setter vi kurs for Opatija (?), som ligger vest for Trogir.  Vi cruiser innom havna for å se, og det er et fint lite sted med havn som sikkert kunne være verdt et overnattingsbesøk.  Vi går litt lengre ut i bukta og ankrer opp, før det igjen blir mulighet for et forfriskeneda bad, som avsluttes med feriens siste badechampagne.

Vi setter så seil og kursen mot Split, og Ellen står mest til rors på denne etappen.  Vi har fin seilvind, og slører flott frem til vi er i Split på ettermiddagen, hvor vi melder vår ankomst og Adria Coral går over båten og bekrefter at alt er OK.

Så gjenstår bare siste dusjing, og en middag på byen – i morgen formiddag går flyet hjem til Oslo, og for de av oss som skal til Nord-Norge blir overgangen værmessig stor…

Vi har hatt en fantastisk fin ferie, og kan anbefale både seilferie og Kroatia til alle.  Vi gleder oss til å komme igjen!  God sommer til deg og dine!