Tirsdag 27. juni 2000

Kithnos (badedag)

Mandagen ble avsluttet med en god middag, og ettersom vi nå var uthvilt ble det da også litt høyere stemning til middagen, med derpå følgende ouzo og dernest cognac…  Som en følge av det var det opptil flere som var noe redusert til frokosten i dag.

Det var innlagt badedag i reiseruta og det blåste frisk bris og vel så det så det gjorde ikke så mye om det var landligge i dag.  Noen timer ble dermed tilbragt på stranda med bading.  Temp. er 27 i lufta og 24 i vannet så det upåklagelig!!!

Lunch ombord i båten, og j….. gresk shippingfyr med en svær cruiser kom nettopp og la  til land ved siden av oss, og han sneia borti vår nye båt så det ble en liten skrape i gelcoaten, men heldigvis ikke så mye selv om den nok bør fylles i.  

Usikkert om vi kommer oss videre i morgen som planlagt for det er varslet sterk kuling i så fall blir vi her en dag til.  Men stedet er så idyllisk at det gjør absolutt ikke noe!!! 

Kvelden gjennomført med nok en god middag, feriens rimeligste (375 kr for 6 hovedretter, 3 forretter, 2 brus og 2 karafler vin….!)  Temperaturen har falt ned til 20-graders nivå på kvelden så vi holder på å fryse ihjel!  Men men løser seg vel til morran igjen!

Vi håper at alle dere der hjemme har det bra, og står på, på jobben….