Torsdag 28. juni 2018

Uvala Luka- Korcula by

Sola er tilbake, og livet smiler igjen 🙂

Etter frokost tøffet vi over til Korcula by, hvor havna var i ferd med å tømmes. Havna er trang så vi må som vanlig bake inn med styrefart, men med baugpropell er det ikke noe problem å legge til.Jentene gikk en tur i byen for litt shopping, mens Martin og Svein sørget for å fylle vann og spyle/vaske cockpit som trengte en liten shining. Og så var plutselig klokka tolv, og vi måtte finne oss et sted hvor vi kunne få kald halvliter.  Ved 13.30-tiden møtte vi jentene igjen for bylunch med pizza og pasta, rett ovenfor huset hvor Marco Polo en gang bodde…

Etter lunch ble tett tid til litt administrativt arbeid som bloggskriving, booking. av noen flybilletter frem i tid, siesta på noen før dusjing og en kald pils på dekk før middag.

Vi fortsatte vår jakt på wienersnitzel av kalv som vi har jaktet på et par dager, og det ble heller ingen suksess i kveld.  Vi tok middagen på en grei nok restaurant på østsiden av borgen, i le for boraen som fortsatt blåser sterkt på ettermiddag/tidlig kveld. Til kaffen tok Åse en sjokoladekake med ca. 7000 kalorier og som etter sigende var kjempegod.

Kvelden ble avsluttet med et glass rødvin, Elton John på høyttaleren, før vi køyet litt tidligere enn vanlig. Planen er tidlig avgang til Okuklje i morgen.