Søndag 2. juli 2000

Sifnos (fortsatt)

Sent i går kveld, for ikke å si i natt, etter å ha regnet litt på de ulike seiletappene og med utsikt om at forsatt skulle blåse i dag ble det besluttet at vi skulle ligge en dag til på Sifnos (selv om Tove ikke kunne huske dette i morges….).

Og beslutningen skulle vise seg som god, fordi det har blåst liten kuling i dag. Noe tid ble brukt på stranda, men vinden gjorde at det ble vel mye «sandblåsing» så vi trakk etter hvert over i båten.  Martin har for øvrig en «hvit» dag i dag!

Barna har dog trolig fått badet nok, også i dag!  De foretrekker det fremfor seiling.  Værmeldingen har slått til på ett punkt, det er blitt varmere. I dag var det 30 grader igjen, og det skal bli varmere.  Vinden skal avta (det har vi hørt før…..) og opphøre i løpet av de neste par dagene – mandag skal vi gå til Kithnos igjen har vi bestemt.  Denne gangen dog til Loutra som ligger på motsatt side av øya i f.t. Merikha som vi har vært i før!

Martin møtte i går kveld Sten Larson på gata her – han er en av Gellerts kursdeltagere fra Budapest-kursene.  Han og kona (fra Målselv, heldigvis en nordlending til…) er på øyhopper-ferie her, dvs. de reiste til Paros i ettermiddag.  (Bilde nedenfor til høyre).  Sten hilser til Anna Carlson og sier at det er fint også her i Hellas…

Alle vi andre hilser til dere som følger oss på ferien!!!