Mandag 26. juni 2000

Kea-Kithnos

Etter en tidlig kveld i går (alle i køys til 2300!) og en lang god natts søven (selv om Bente og Tove ble noe forstyrret av 50-års feiring til Herman på båten ved siden av og som fort kjente igjen som en av sine kunder fra Porsgrund Bad!

Dagen opprant som den forrige avsluttet, varm med masse sol men med en aning vind. Etter frokost ble tur på stranda så både liten og stor kunne få en dukkert og redusert kroppstemperaturen litt før dagens seilas. Herman & co hadde litt problemer med ankeret når de forlot, etter at andre hadde ankret over de….. Vi kunne bare se på, og vente til de fleste var gått. Vi forlot omkring 12.00 og gikk for motor ned til sørenden av Kea bl.a. pga. at den vinden som var kom rett mot, og dels for å ta litt igjen det tapte med å starte så sent.

Martin besørget flotte baguetter med fullt opplegg til lunch mens vi var under seil. Fint seilvær, og vi hadde en marsjfart under seil på 4-5 knop.

Etter ankring på Kithnos var Storjord ute og besørget innkjøp av en rimeligere champis enn de medbragte fra taxfree, sammen med isbiter (gratis fra nærmeste bar). Dette for at Martins anker-coctail bestående av 1/4 fl. Bacardi og en desiliter juice skulle få den nødvenige «topping» og effekt! Og det fikk den! God var den og!

Johanne og Einar Kristian bader og bader….. De snorkler og dukker og svømmer! Så det ser ut til at dette går bra!!!

Nå er dusjing på gang før kvelden, mens Martin er ute og provianterer, hovedsaklig pils og hvitvin! Vi kan vanskelig se at vi kunne ha det bedre…….. Nedenfor finnes båten i midten, samt bilde av badenymfen Tove i lånt utstyr av barna – begge bildene fra Kithnos idag!