Søndag 25. juni 2000

Athen-Kea

Start fra Kalamaki kl. 05.00, lettere groggy etter en kort natt dagen før, en trivelig lørdag kveld og kun to timers søvn igjen.

Forlater marinaen før det blir lyst fordi vi i dag har en lengre etappe for å komme ut til den første øya i Kykladene, Kea. Omkring 09.00 ankrer vi opp i Cap Souinion med utsikt til Poseidons tempel, hvor Johanne og Einar Kristian endelig får første bad, i et klart vann som holder ca. 24 grader. Frokost inntas, for så kursen settes videre mot Kea.

Det klart, fint varmt vær men heller lite vind så vi må «lade batterier» for å få nok fremdrift…. Deilig å være ute fra Athen, og varmen merkes ikke på sjøen. Når vi ankret opp på Kea ca. kl. 14 var temperaturen i luften 35-36 grader!!! Gjett om ankerpilsen smakte godt!!!!

Fra ankerpils og rett på stranda, hvor det gjorde alle godt å få kjølt ned kroppene. Fra bading gikk det tilbake til båten, hvor champagnen ble sprettet – Gratulerer med dagen i dag Tove! Bursdagsbarnet trives kjempeflott også i varme strøk!

I dag skal det ikke bli noen sen kveld (tror vi) – så vi får hentet oss litt inn. Men en god middag står nå for tur…. Vi har det mao. alle tiders!!