Fredag 6. juli 2018

Rogac-Trogir

 Avreise kl. 10.15, ankomst kl. 15.40

Vi var foreberedt på restaurantfrokost i dag, hvor vi også skulle få brød til lunch!!  Men dengang ei.  Restauranten var stengt (til tross for at det skulle åpnet 08.00).   Enda godt at brødkiosken på kaia var der, og fortsatt hadde brød når Bente og Tove kom tilbake, de var de første til restauranten.

Heldigvis hadde vi tilstrekkelig med andre forsyninger, så da ble det frokost på dekk som vanlig.  Når vi forlot Rogac kl. 10.15 lå 10-11 båter i  kø for tanking, godt vi fikset det i går.

Vindstille formiddså vi loffer over mot Ciovo, som ligger rett utenfor Trogir, for å finne en badebukt hvor siste dag kunne tilbringes.  Vi satset på Duga Uvala, på sørsiden. Der var det til og med 5-6 bøyer utlagt, til Martins store glede.  Det lå et et hotell, restaurant og badestrand inne i bukta.  Fint lite sted (sett fra sjøen).  Her ble det selvsagt bading for en del av oss, fulgt av… ja, den obligatoriske badechampagnen slik at vi får tømt vinkjelleren før avreise.

Siste båtlunch – med spekemat, ferskt brød og kald pils til, før kursen ble satt inn til Seget marina hvor teknisk sjekk av båten skal gjøres i dag, slik at vi kan forlate uten viderverdigheter i morgen tidlig. Godt at utvasking er inkludert så vi slipper den….. Alt OK med båten, selvsagt.

Siste kvelden skal nå  tilbringes på byen i Trogir, med en bedre middag som en verdig avslutning på en flott ferie.  Alle er enige om at det har vært en flott seilferie igjen, også for Åse som var førstereis i denne sammenhengen – og som er klar for ny seilferie om noen vil ha henne med 🙂


Takk til alle som har fulgt oss – vi ses plutselig:)